Næste koncert

 

Oktober 2010

"Musik i Tide"

Festival 2010

mandag d. 4 oktober

Skanderborg Realskoles Hal

kl 08:45 & kl 10:30

 

November 2010

Uge 44: skolekoncerter på Sjælland

 

Uge 46: skolekoncerter i Midt Jylland

 

Tryk her for at se flere kommende koncerter


 

 

KØB CD:

Du kan nu købe vores  maxisingle for kr. 60 plus porto ved at sende en mail med navn og adresse til denne mailadresse: rolf@worldofdrums.dk

 

 

Sidste nyt !

 

World of Drums er i år udtaget til at optræde på

"Musik i Tide" - skolekoncertfestival i Skanderborg -

mandag 4/10 kl.0845 og 1030 - skanderborg Realskoles Hal.

 

Her kan du se et indslag lavet af TV2/Fyn med World of Drums på Tarup Skole, april 2010

 

Her kan du se et indslag indslag lavet af TV2/Bornholm med World of Drums på Rønne Musikhus.

 

World of Drums fik i foråret 2009 besøg af den Sydindiske percussionist Kiruba, som med stor succes turnerede med orkesteret i hele marts 2009. Kiruba var sidst gæst med orkesteret i 2003 hvor han var med World of Drums på world.dk tour.

 

Se nogle af vore videoer fra vores forårsturné 2009  her

 

Læs pressemeddelelse her.

 

Se videoklip med Kiruba og World of Drums her

 

World of Drums med Kiruba

 

             

 

 

I World of Drums mødes forskellige trommetraditioner - den afrikanske, den indiske og den mellemøstlige - ved koncerten får publikum et kig ind i en fremmed verden fuld af eksotiske lyde, sange og instrumenter.

 

Med stor musikalitet og sprudlende energi viser de tre musikere, at rytmer er et verdenssprog, der forstås af børn i alle aldre, uanset nationalitet, religion og kulturel baggrund. Publikum er aktivt medvirkende undervejs med sang, trommesprog og klap.


World of Drums har igennem de sidste 18 år turneret som skolekoncertorkester i hele Danmark og har stor erfaring med koncerter for børn og unge. 

 

Eleverne var fuldstændig optagede, nærmest paralyserede… Musikerne var meget dygtige, professionelle, og super gode til korte sekvenser, selv de voksne var begejstrede…Eleverne virkede meget positive og MED (aktive) og de blev også sat i gang af musikerne hele tiden, hvilket fungerede godt…Det forberedende materiale var fint og en god inspiration for det videre forløb…World of Drums var bare superdygtige, dem vil vi gerne have besøg af igen engang!


Skolen ved Stadion, Haderslev 2007

 

 

Læs flere evalueringer